اقامت در گرجستان از طریق سرمایه گذاری

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
  • نظرات : 22دیدگاه
اقامت در گرجستان از طریق سرمایه گذاری

اقامت در گرجستان از طریق سرمایه گذاری

اقامت در گرجستان از طریق سرمایه گذاری

اقامت در گرجستان از طریق سرمایه گذاری چگونه است؟

آیا اقامت در گرجستان از طریق سرمایه گذاری ، اطمینان خاطر سرمایه گذار را تامین می کند؟

در قوانین جاری گرجستان سرمایه گذار شخصی است که :

حداقل مبلغ سیصد هزار لاری ( لاری – واحد پول گرجستان )

را به صورت مستقیم در گرجستان سرمایه گذاری کند.

اگر شخص سرمایه گذار حداقل مبلغ سیصد هزار لاری در گرجستان

به صورت مستقیم سرمایه گذاری کند ، طبق قوانین جاری گرجستان

می تواند اقامت دائم گرجستان را برای خودش و اعضای خانواده اش اخذ کند.

اعضای خانواده شامل همسر و فرزندان می شود.

اقامت دائم گرجستان در ابتدا به شخص سرمایه گذار اعطا می شود تا

به نوعی دولت گرجستان این اطمینان خاطر را به سرمایه گذار بدهد که

سرمایه گذاری وی کاملا تضمین شده است و برای همیشه می تواند در

کشور گرجستان بماند و بر روی سرمایه گذاری خودش نظارت داشته باشد.

با داشتن کارت اقامت گرجستان به صورت دائمی ، شخص سرمایه گذار

نیز با راحتی و آسایش خاطر می تواند در کشور گرجستان ، به کار و

زندگی خودش ادامه دهد.

لازم به یادآوری است که اقامت دائم گرجستان با اخذ شهروندی گرجستان

کاملا متفاوت است.

در اقامت دائم شخص می تواند با داشتن کارت اقامت دائمی کشور گرجستان

برای همیشه در این کشور بماند و از تمام حقوق شهروندی گرجستان به جز

حق رای برخوردار شود.

تفاوت دیگر اقامت دائم و شهروندی گرجستان این است که در شهروندی پاسپورت

اصلی گرجستان را نیز شهروند در اختیار دارد ولی در اقامت دائم فقط کارت

اقامت دائم به شخص اعطا می شود.

حال سوال اینجاست که منظور از سرمایه گذاری مستقیم که دولت گرجستان به

آن در قوانین اشاره دارد چیست؟

اقامت در گرجستان – سرمایه گذاری مستقیم

همانطور که در بالا اشاره کردیم زمانی به شخص سرمایه گذار

در ابتدا اقامت دائم گرجستان تعلق خواهد گرفت که حداقل مبلغ

۳۰۰ هزار لاری سرمایه گذاری مستقیم کند.

سرمایه گذاری مستقیم یعنی :

مثلا : سرمایه گذاری در بورس و اوراق بهادار گرجستان –

سرمایه گذاری جهت خرید مقدار یا تمامی سهام یک شرکت

قوی با سوددهی مناسب در گرجستان – ثبت شرکت در گرجستان

و سرمایه گذاری مستقیم در شرکت ثبت شده شخص متقاضی مانند :

خرید وسائل و امکانات و تجهیزات مربوط به تجارت شخص متقاضی

و ….

مواردی که در بالا اشاره شد ، به عنوان سرمایه گذاری مستقیم خارجی

از نظر دولت گرجستان شناخته می شود و اگر شخص متقاضی حداقل

۳۰۰۰۰۰ لاری این مخارج را انجام دهد و اسناد و مدارک آن را ارائه

دهد ، به وی و تمامی اعضای خانواده اش ، اقامت دائم گرجستان

تعلق خواهد گرفت.

امیدواریم که از این نوشته ، استفاده لازم را کرده باشید…….

با امید موفقیت و بهروزی برای تمامی هموطنان گرامی – سام جورجیا