اقامت گرجستان

  • تاریخ انتشار : 2016/03/10
  • نظرات : 19دیدگاه
اقامت گرجستان

اقامت گرجستان

اقامت گرجستان

برای اقامت گرجستان ابتدا بایستی شرایط اخذ اقامت گرجستان را بدانید. خیلی از هموطنان گرامی با تماس های مکرر سوالاتی پیرامون چگونگی اخذ اقامت گرجستان می پرسند. پس از برداشته شدن ویزای گرجستان برای اتباع ایرانی این تماس های بیشتر هم شده است.

در وب سایت سام جورجیا دسته های مختلفی برای موضوعات وب سایت در نظر گرفته شده و ما در دسته اقامت گرجستان ، انواع اقامت ها را به روشنی توضیح داده ایم و حتی دیدگاه هایی را هم که دوستان در انتهای نوشته ها ابراز داشته اند پاسخگو بوده ایم. خواهشمندیم در ابتدا مطالب وب سایت را با دقت مطالعه کنید سپس نسبت به برقراری تماس با همکاران ما اقدام کنید…. باور کنید برای تک تک نوشته های این وب سایت ساعت ها زمان صرف شده و خالصانه انرژی گذاشته ایم….

برای اینکه مساله اقامت گرجستان را برای اکثر هموطنان گرامی باز کرده باشیم لطفا با کلیک کردن بر روی لینک زیر وارد قسمت مربوط به اقامت شوید :

مباحث مربوط به اقامت گرجستان

خوشحال می شویم بتوانیم خدمتگزار هموطنان عزیزمان باشیم. در مطالب زیر تا حدود زیادی راجع به انواع اقامت گرجستان به صورت مختصر توضیح می دهیم :

شرایط اخذ اقامت گرجستان

شرایط اخذ اقامت گرجستان

اقامت گرجستان از طریق ازدواج

در این نوع اقامت با ازدواج با اتباع گرجستان می توانید در ابتدا اقامت دائم و سپس پاسپورت گرجستان را اخذ کنید. اشخاصی که در ابتدا اقامت دائم گرجستان را دریافت می کنند ، در آینده با اطمینان بیشتری نسبت به کسانی که اقامت دائم ندارند ، می توانند شهروندی گرجستان را اخذ کنند.

بنابراین بکوشید تا در ابتدا اقامت دائم گرجستان را اخذ کنید و سپس نسبت به اخذ پاسپورت گرجستان اقدام نمایید تا نتیجه بهتری حاصل شود.

اقامت گرجستان از طریق سرمایه گذاری

در این نوع اقامت ، با سرمایه گذاری حداقل به میزان سیصد هزار لاری گرجستان در ابتدا اقامت دائم گرجستان را از آن خود و سایر اعضای خانواده تان کنید. در این روش بایستی مبلغ ۳۰۰ هزار لاری گرجستان به صورت مستقیم در این کشور سرمایه گذاری شود و گذاشتن و ذخیره کردن این پول در بانک جزو سرمایه گذاری مستقیم محسوب نمی شود.

 

اقامت تحصیلی گرجستان

در این نوع اقامت با ثبت نام در یکی از دانشگاه ها یا مراکز آموزش عالی گرجستان ، اقامت موقت یکساله گرجستان را اخذ کنید و تا زمانی که ثبت نام شما در هر سال تمدید می شود ، می توانید اقامت سالانه خودتان را تمدید کنید ولی آگاه باشید که اقامت تحصیلی در گرجستان به هیچ عنوان تبدیل به اقامت دائم یا شهروندی گرجستان نخواهد شد.

 

اقامت گرجستان با خرید ملک

در این نوع اقامت با خرید ملک در گرجستان حداقل به میزان ۳۵۰۰۰ دلار آمریکا اقامت موقت یکساله گرجستان را اخذ کنید و سپس پس از گذشت شش سال از تمدید متوالی کارت اقامت ، اقامت دائم گرجستان را اخذ کنید.

بقیه انواع اقامت ها را نیز می توانید در بخش موضوعات سایت و با کلیک بر موضوع اقامت بیابید یا اینکه با کلیک بر لینک بالا که نوشته ” مباحث مربوط به اقامت ” می توانید وارد دسته مربوط به اقامت ها و توضیحات هر کدام از آنها شوید.

لازم به ذکر است که اقامت گرجستان به صورت موقت که قبلا نوشته آن منتشر شده بود مربوط به شرایط قبل از لغو ویزای گرجستان برای اتباع ایرانی بوده است و در حال حاضر اعتبار ندارد. چون از ۲۶ بهمن ماه ۱۳۹۴ خورشیدی تا کنون اتباع ایرانی می توانند بدون اخذ ویزا به کشور گرجستان سفر کنند.