انواع اقامت گرجستان به صورت مختصر

  • تاریخ انتشار : 2017/03/17
  • نظرات : 84دیدگاه
انواع اقامت گرجستان

انواع اقامت گرجستان

انواع اقامت گرجستان

اقامت گرجستان و انواع آن : ابتدا لازم به ذکر است که اخذ اقامت گرجستان با شهروندی گرجستان تفاوت دارد که عبارت است از ؛ اخذ اقامت گرجستان به شما اجازه میدهد چندین سال در خاک گرجستان زندگی کنید و از کلیه ی حقوق شهروند گرجستان بودن برخوردار باشید به جز حق رای و پاسپورت گرجی !

اما شهروندی ؛ اقامت همیشگی و دائم گرجستان است که پاسپورت گرجی و حق رای نیز به شما اعطا میشود.

 

 

اداره اقامت گرجستان

 

در بخش اول به بیان روشهای گوناگون اخذ اقامت میپردازیم :

 

۱- ثبت شرکت در گرجستان :

این روش یکی از معمول ترین روش های اخذ اقامت گرجستان است که فرد با ثبت شرکت در گرجستان صاحب اقامت میشود.

در این روش، برای فرد متقاضی یک شرکت از نوع General Trading بصورت کاملاً قانونی ثبت می شود، که مواردی را نظیر کد مالیاتی، مهر شرکت، تنظیمات اساسنامه به دو زبان انگلیسی و گرجی و آدرس دائمی و البته معتبر دارد . این شرکت پس از ثبت بصورت رسمی و قانونی، می بایست فعال باشد، مالیات ماهانه کارمندان آن پرداخت شود و در چندین ماه بصورت فعال قراردادهائی را برای فعالیت تجاری داشته باشند . لازم است بدانید، می بایست پس از ثبت شرکت یا پیش از آن دفتر تجاری کرایه نموده، زیرا پلیس مالیاتی و بازرس از محل شما بازدید می نمایند و در گزارش خود، وضعیت شرکت شما را شرح می دهند. در صورتی که مکانی برای شرکت اخذ نشده باشد، امتیاز منفی محسوب می گردد .

 

 

ثبت شرکت در گرجستان

 

توجه داشته باشید که لازم است بدانید پس از ثبت شرکت و اخذ کد مالیاتی، می بایست مالیات کارمندان خود را بصورت ماهانه و به میزان ۲۰% از حقوق هر شخص به اداره مالیات گرجستان بپردازید . همچنین توجه داشته باشید، کلیه خریدهائی که برای شرکت انجام میدهید می بایست دارای رسید باشند تا بتوانید توسط حسابدار ریز حسابهای خود را بدرستی محاسبه نموده و مالیات آنها را نیز پرداخت نمائید.

 

 

۲-ازدواج با شهروندان گرجی :

هر شخصی که با شهروندان گرجی (اعم از زن یا مرد) ازدواج نماید و به پلیس و دستگاه های نظارتی و دولتی گرجسنان اثبات شود که شخص متقاضی اقامت، بصورت صوری ازدواج ننموده و تنها به قصد اخذ اقامت این کشور، ازدواج ننموده پس از گذشت ۳ سال (بصورت عرفی) به درخواست وی برای اعطای اجازه اقامت گرجستان، پاسخ مثبت می دهند.

توجه داشته باشید که موارد بسیاری دیده شده که با بستن قرارداد برای ازدواج صوری، اقدام به ازدواج و پس از آن درخواست اقامت خود را به اداره عدالت گرجستان تسلیم نموده اند، اما به دلیل شفافیت زیاد دستگاه های دولتی کشور گرجستان، پرونده بصورت کامل متوقف شده و برای شخص متقاضی نمره منفی منظور شده است .

توجه داشته باشید که موضوعات و گزینه های صوری به دلیل کوچکی کشور گرجستان، بزودی برملا شده و احتمال صدور حکم اخراجی شخص متقاضی از طرف دولت گرجستان نیز وجود دارد، پس در خصوص ریسک های این روش آگاه باشید، شرکت سام جورجیا، این روش را برای اخذ اقامت گرجستان توصیه نمی نماید، مگر اینکه واقعاً طالب شخصی برای ازدواج باشید.

 

۳-اقامت کاری :

اگر شما برای شرکتی ثبت شده در گرجستان (ملیت مهم نیست) کار میکنید میتوانید نامه ای به وزارت مهاجرت ببرید و اخذ اقامت کنید.

اقامت کارمندی و یا اقامت کاری، به نوعی از اقامت اطلاق می شود که از طرف عقد قرارداد با یک شرکت قانونی ثبت شده در گرجستان، اخذ می شود.

 

 

اگر شما موفق شوید، با یک شرکت مستقر در گرجستان، بصورت کارمندی، قرارداد عقد نمائید، در نهایت می توانید از طریق قرارداد و گرفتن یک نامه رسمی از شرکت مورد نظر، درخواست مجوز اقامت نمائید. توجه نمائید که در حال حاضر، یکی از بهترین روشها برای اخذ اقامت گرجستان، اقامت از طریق روش کاری یا کارمندی می باشد.

 

۴-اقامت تحصیلی :

اگر شما با یکی از دانشگاه های گرجستان اعم از عمومی یا خصوصی به توافق برسید که قبول کنند در آنجا تحصیل کنید میتوانید از دانشگاه نامه ای به وزارت مهاجرت ببرید و اخذ اقامت کنید.

پذیرش تحصیلی، از روشهائی است که در آن، شما با تکیه بر موضوع آموزش و دانشگاه می توانید در گرجستان، اجازه اقامت داشته باشید .

 

 

اقامت تحصیلی گرجستان

 

بطوریکه ، ابتدا مدارک تحصیلی خود و درخواست خود برای تحصیل را به یکی از دانشگاه های موجود در گرجستان، تسلیم می نمائید. دانشگاه مورد نظر، پس از بررسی مدارک شما اگر به شما پذیرش دانشگاهی داد، می توانید با بردن نامه رسمی از دانشگاه و مدارک مربوطه، دال بر موفقیت شما برای اخذ پذیرش تحصیلی، درخواست اقامت نمائید .

توجه نمائید که در صورتی که شما، موفق به اخذ پذیرش تحصیلی شوید و در خاک گرجستان بطور مثال برای ۲ سال حضور داشته باشید، زمان این ۲ سال بعنوان فاکتور مورد نظر برای اخذ شهروندی منظور نخواهد شد .

همچنین بدانید، در صورتی که به هر دلیلی از ادامه تحصیل پشیمان شوید، از دانشگاه انصراف داده و از دانشگاه اخراج شوید، اقامت شما نیز باطل می شود و می بایست خاک گرجستان را ترک نمائید.

 

۵-خرید خانه در گرجستان :

در گرجستان، بر طبق قانون جدید اگر خانه یا ملکی را با قیمت حداقل ۳۵ هزار دلار آمریکا خریداری نمائید، به شما اقامت ۱ ساله اعطا خواهد شد و بصورت متوالی هر ساله می توانید این اقامت را تمدید بنمائید. جهت کسب اطلاعات دقیق تر راجع به املاک در گرجستان به این صفحه مراجعه نمائید .

 

 

خرید ملک در گرجستان

 

 

۶- سرمایه گذاری در گرجستان :

در گرجستان، به شخصی که حداقل مبلع ۳۰۰ هزار لاری را سرمایه گذاری نماید، سرمایه گذار می گویند و بنا به درخواست وی، اقامت دائم به وی اعطا خواهد شد که در واقع اقامت دائم، شهروندی گرجستان بصورت شفاهی می باشد.

 

سرمایه گذاری در گرجستان

 

توجه داشته باشید که، در موضوعات مربوط به سرمایه گذاری می بایست از تمامی مواردی که هزینه می نمائید، رسید دریافت نمائید و پرونده شما می بایست کامل باشد، حتی در سرمایه گذاری بصورت نقدی نیز لازم است اطلاعات مربوط به سرمایه خود را با ارائه اسناد معتبر، موجه جلوه داده تا مورد بررسی گزینه هائی نظیر پولشویی از سمت بازرسان قرار نگیرید زیرا در این مورد بسیار حساس می باشند، منبع سرمایه شما می بایست کاملاً شفاف باشد.

 

۷-گرجی های ایران :

در این مورد که بسیار نادر است، افرادی که اصلیت آنها گرجی می باشد و از گرجیان ایرانی هستند، پس از ارائه درخواست خود به اداره اقامت گرجستان و پس از بررسی و احراز هویت وی، اگر تائید صلاحیت شوند، به وی اقامت گرجستان را اعطا می نمایند و پس از مدتی می توانند شهروندی گرجستان را اخذ نمایند.

(داشتن پاسپورت هموطنی گرجی الزامیست)

 

پاسپورت گرجستان

 

 

(در کلیه ی موارد فوق به جز مورد ۶ ؛ باید ۲ الی ۴ سال اقامت را تمدید کنین تا شهروندی و پاسپورت گرجی به شما اعطا شود)

 

شرکت سام جورجیا با بهره وری از وکلای مجرب و با تجربه، برای اخذ اقامت شما بنابه نیاز شما بصورت ۱۰، ۲۰ و یا ۳۰ روزه اقدام نماید. نکته حائز اهمیت این است که بنا بر قوانین رسمی کشور گرجستان در صورتی که جواب اقامت شما منفی باشد می توانید اعتراض خود را در خصوص جواب منفی به دادگاه رسمی در گرجستان اعلام نمائید، تا زمان مشخص شدن جواب دادگاه حق ماندن در خاک گرجستان به مدت ۴ ماه را دارید، همچنان اگر جواب دادگاه نیز منفی باشد، مجدداً می توانید نسبت به رای اخذ شده اعتراض نمائید و مجدداً ۴ ماه دیگر در خاک گرجستان بمانید.

همراهان گرامی سام جورجیا، در صورتی که در خصوص مطالب مطرح شده سوالی دارید، از طریق قسمت نظرات همین پست با ما مطرح نمائید .

با تشکر از شما همراهان گرامی .