انواع اقامت گرجستان به صورت مختصر

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۱۲/۲۷
  • نظرات : 36دیدگاه
انواع اقامت گرجستان

انواع اقامت گرجستان

انواع اقامت گرجستان

ابتدا لازم به ذکر است که اقامت با شهروندی تفاوت دارد که عبارت است از ؛ اقامت به شما اجازه میدهد چندین سال در خاک گرجستان زندگی کنید و از کلیه ی حقوق شهروند گرجستان بودن برخوردار باشید به جز حق رای و پاسپورت گرجی !
اما شهروندی ؛ اقامت همیشگی و دائم است که پاسپورت گرجی و حق رای نیز به شما اعطا میشود.

در بخش اول به اخذ اقامت میپردازیم :

۱- ثبت شرکت در گرجستان :

این روش یکی از معمول ترین روش های اخذ اقامت گرجستان است که فرد با ثبت شرکت در گرجستان صاحب اقامت میشود.

۲-ازدواج با شهروندان گرجی :

اگر شما با شهروندان گرجستان(اعم از زن و مرد) ازدواج کنید میتوانید که کارت اقامت گرجستان را دریافت کنید.

۳-اقامت کاری و تحصیلی :

اگر شما برای شرکتی ثبت شده در گرجستان (ملیت مهم نیست) کار میکنید میتوانید نامه ای به وزارت مهاجرت ببرید و اخذ اقامت کنید.

اگر شما با یکی از دانشگاه های گرجستان اعم از عمومی یا خصوصی به توافق برسید که قبول کنند در آنجا تحصیل کنید میتوانید از دانشگاه نامه ای به وزارت مهاجرت ببرید و اخذ اقامت کنید.

۴-خرید خانه در گرجستان : طبق قانون جدید اگر شما در گرجستان خانه ای که قیمت آن بیشتر از ۳۵ هزار دلار باشد را داشته باشید میتوانید درخواست اقامت بدهید.

۵- سرمایه گذاری : اگر شما در گرجستان سرمایه گذاری به مبلغ ۳۰۰ هزار لاری (تقریبا ۵۰۰ میلیون تومان) انجام دهید پس از انجام کارها شما میتوانید اقامت گرجستان و پس از مدتی شهروندی را دریافت نمایید.

۶-گرجی های ایران :
پس از احراز صلاحیت ها و مشخص شدن گرجی بودن فرد و تاءید وی اقامت گرجستان به صورت رایگان و سریعا به گرجیان ایران اعطا میشود و پس از مدتی میتوانند شهروندی گرجستان را دریافت کنند.
(داشتن پاسپورت هموطنی گرجی الزامیست)

(در کلیه ی موارد فوق به جز مورد ۶ ؛ باید ۲ الی ۴ سال اقامت را تمدید کنین تا شهروندی و پاسپورت گرجی به شما اعطا شود)