ویزای شینگن

ویزای شینگن

موسسه حقوقی و مهاجرتی سام جورجیا با داشتن نزدیک به یک دهه سابقه ارائه خدمات حقوقی در کشور گرجستان و دارای مجوز قانونی در این زمینه از اداره ثبت شرکت ها و دادگستری گرجستان و با بهره گیری از وکلای گرجی و کارشناسان زبده آماده ارائه خدمات ویزای شینگن به همراهان گرامی و متقاضیان محترم می باشد .

از آنجائیکه طی چندسال گذشته اخذ ویزای شینگن برای هموطنان در داخل کشور توسط سفارت ها با مشکلات زیادی همراه بوده است، تمام تلاش ما در این بخش کمک و یاری رساندن به شما همراهان گرامی جهت اخذ ویزای شینگن با کمترین دغدغه می باشد .

لازم به ذکر است که تمام خدمات مشاوره در این زمینه بصورت کاملاً رایگان و اخذ ویزای شینگن بصورت تضمینی انجام می شود.

ویزای شینگن

ویزای شینگن مجوزی است گه با صدور آن به وسیله مقامات مربوطه برای اشخاصی که علاقمند به سفر و یا بازدید از کشورهای عضو معاهده شینگن هستند، این امکان را ایجاد می کند.

 

حوزه شینگن

 

معاهده شینگن یک قرارداد است که در سال ۱۹۸۵ بین چند کشور امضاء شد . با این معاهده، ورود ساکنین کشورهای اروپائی بدون ویزا به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی برای آنها کاهش یابد. در حوزه شینگن حرکت و مبادله هر نوع کالا، اطلاعات، پول و افراد به شرط قانونی بودن جایز و بدون هرگونه ملاحظات گمرگی می باشد .

بنابراین ویزای شینگن برای کسانی است که ساکن یا اتباع کشورهای محدوده شینگن نیستند و میخواهند به این محدوده وارد شوند .

 

 

محدوده شینگن از ۲۶ کشور تشکیل شده که پیمان شینگن رو پذیرفته اند. ۲۲ کشور عضو اتحادیه اروپا و چهار کشور دیگر عضو منطقه تجاری آزاد اروپا هستند که شامل ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و سوئیس می باشند .

ویزای شینگن بخش گسترده ای از اروپا را در بر می گیرد . به جز بریتانیا، رومانی، کرواسی، قبرس و ایرلند که هنوز به پیمان شینگن نپیوسته اند. متقاضی ورود به حوزه شینگن می تواند از یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن ویزا دریافت کند و پس از آن مطابق تاریخ اعتبار ویزا و قوانین موجود در کل محدوده شینگن سفر نماید. ورود مسافر باید به کشور صادر کننده ویزا و بیشترین اقامت وی نیز در این کشور باشد .

کشورهای عضو حوزه شینگن عبارتند از:

آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، پرتقال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس .

ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور محدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و …) و ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن، کره جنوبی و مالزی نیازی به اخذ ویزای شینگن ندارند و می توانند به مدت ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند .

VIS (ویزا اینفرومیشن سیستم) یکی از عظیم ترین بانکهای اطلاعاتی جهان است که از سال ۲۰۰۷ شروع به فعالیت خود کرده است. اطلاعات جامع ویزاها در این سیستم ثبت می شود و در مرزهای ورودی شینگن در اختیار مقامات مرزی قرار می گیرد .

انواع ویزای شینگن

ویزای عادی شینگن یا همان USV :

باتوجه به چگونگی و هدف مسافرت، اقسام متفاوتی از ویزای شینگن وجود دارد. با اخذ این ویزا می توانید جهت ترانزیت یا اقامت در کشورهای عضو شینگن در بازه زمانی مشخص از آن بهره ببرید. باتوجه به این موضوع ویزای عادی خود به سه دسته A و B و C تقسیم می شود.

 

ویزای شینگن نوع A :

ویزای ترانزیت است، یعنی مسافر نمی تواند از فرودگاه خارج شود، فقط می تواند در یکی از فرودگاه های شینگن پرواز خود را عوض کند و به کشوری در خارج از حوزه شینگن برود.

 

ویزای شینگن نوع B :

ویزای عبور است، یعنی مسافر می تواند از فرودگاه خارج شود و برای مدت زمان نهایتاً ۵ روز از کشورهای حوزه شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده کند تا از طریق زمینی خود را به کشوری در خارج از محدوده شینگن برساند .

 

ویزای شینگن نوع C :

این نوع ویزا برای بازه زمانی کوتاهیست که نهایتاً به ۹۰ روز می رسد و به دارنده اش این اجازه را می دهد تا باتوجه به اعتبار ویزا و هدف سفرشان به کشورهای شینگن تردد نمایند که خود به سه دسته تقسیم می شوند :

  • ویزای یک بار ورود : که به دارنده آن اجازه ورود به محدوده شینگن را تنها برای یکبار می دهد.
  • ویزای دوبار ورود: دارنده این ویزای اجازه دارد تا دوبار وارد حوزه شینگن شود، بدین معنا که می تواند وارد شود، خارج شود و مجدداً وارد شود که پس از آن ویزا منقضی می گردد .
  • ویزای چندبار ورود: که دارنده اش را برای ورود و خروج های متعهد مجاز می کند . البته برای بازه زمانی ۹۰ روزه در نصف سال که از لحظه ورودش به محدوده شینگن محاسبه می شود.

 

ویزای معتبر منطقه خاص (تعیین شده) :

این نوع ویزا به شما اجازه سفر تنها به کشور صادر کننده ویزای شینگن را می دهد یا در برخی موارد بعضی از کشورهای دیگر شینگن که در ویزای مربوطه لحاظ شده. به غیر از کشورهای لحاظ شده دراین ویزا، الباقی کشورهای شینگن احازه ورود به مسافر را نمی دهند .

 

ویزای شهروندی (ملی) :

ویزای شهروندی برای موارد خاصی چون کسانی که قصد تحصیل، کار یا اقامت دائم در یکی از کشورهای عضو شینگن را دارند، صادر می شود. این ویزا می تواند بصورت یکبار ورود نیز برای کسانیکه قصد اقامت و یا کاری مشخص را برای مدتی معلوم دارند و پس از آن قصد بازگشت به کشورشان را دارند صادر می شود.

مدارک لازم برای درخواست ویزای شینگن

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزای شینگن

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید آن کشور است که باید از سفارت مربوطه بصورت حضوری و یا اینترنتی دریافت شود. این فرم باید بهمراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه ارائه گردد.

توجه: هرچند که این کشورها عضو شینگن هستند و برای همگی ویزای شینگن محسوب می شود، اما فرم درخواست برای هر کشوری متفاوت است. بنابراین مثلا برای درخواست ویزای فرانسه نباید به سفارت ایتالیا مراجعه کرد.

  • گذرنامه

اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست روادید باشد.

کپی گذرنامه از صفحات یک و صفحاتی که در آنها ویزای شینگن خورده است تهیه گردد.

قبل از ارائه گذرنامه، حتما قسمت امضاء دارنده گذرنامه در صفحه پاسپورت با خودکار امضاء شود.

  • عکس

سه قطعه عکس رنگی شش در چهار (۴*۶) زمینه سفید، تمام رخ و جدید که کاملا با ظاهر فعلی عکس همخوانی داشته باشد.

  • مدارک شغلی

گواهی اشتغال به کار جهت کارمندان بر روی سربرگ رسمی محل کار با امضاء مدیرعامل که در آن سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال ذکر گردد.

جهت مشاغل آزاد، مدارک شغلی مورد نیاز شامل ترجمه پروانه کسب، سوابق پرداخت مالیات و همراه با مهر اداره مالیات می باشد.

  • پرینت حساب بانکی

گردش سه تا شش ماه آخر و مانده حساب بانکی فرد متقاضی به زبان انگلیسی همراه با مهر بانک

  • بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد

ارائه رزرو بلیط هواپیما کافی است و نیاز به خرید بلیط در این مرحله نمی باشد.

  • رزرو هتل

برای کل مدت اقامت و مطابق با بلیط رفت و برگشت می باشد. لازم به ذکر است که اگر دعوتنامه داشته باشید نیاز به رزرو هتل نمی باشد.

  • بیمه مسافرتی

برای کل مدت زمان سفر که باید حداقل هزینه ۳۰۰۰۰ یورو را برای هر مسافر پوشش دهد. متقاضیان روادید باید بیمه مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت های پزشکی، هزینه های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. شرکت بیمه گذار باید نماینده ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد. در ضمن شخص دعوت کننده در کشور مقصد هم می تواند بیمه مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.

  • دعوتنامه

اصل دعوتنامه که شخص دعوت کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده است.

اگر دعوتنامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت. مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شینگن ممکن است گاهی با توجه به شرایط فرد و کشور صادر کننده ویزا متفاوت باشد که در این صورت معتبر است به بخش ویزای توریستی مربوط به همان کشور مراجعه کنید.

 

جهت تماس با کارشناس بخش ویزای شینگن با شماره ۰۰۹۹۵۵۹۷۲۱۷۷۹۹ تماس حاصل فرمائید و یا با آی دی تلگرام زیر در تماس باشید :

http://t.me/Schengen_samgeorgia